2012-07-11 18:16:56• hírek • Póti Orsolya

Még vannak helyek a szakmunkásképzőkben

A 2012/2013-as tanévben Szatmár megyében is indul kétéves nappali képzésben szakmunkásképző. A második beiratkozási időszak már lezárult, de még maradtak szabad helyek a tanintézményekben.

Szatmár megyében összesen tíz intézményben indul 22 osztály, melyek közül több már be is telt, de még 99 hely várja a diákokat. A szeptembertől induló osztályokba a 2011/2012-es iskolai évben IX. osztályt végzett tanulók jelentkezhetnek.

A szatmárnémeti "Traian Vuia" Műszaki Líceum magyar tagozaton induló autószerelői osztályban egy hely sem maradt, a román tagozaton pedig még 23 szabad hely várja az érdeklődőket. A nagykárolyi "Simion Barnutiu" Iskolaközpont magyar tagozaton induló autószerelői osztálya szintén megtelt, és az avasfelsőfalui iskolában sincs hely már ezen a szakon.

Viszont sok szabad hely van még az „I.C. Brateanu" Műszaki Líceum különféle szakjain, valamint az erdődi és a nagykárolyi szakiskolákba is várnak még diákokat. A megmaradt helyek listáját ide kattintva tekinthetik meg.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség a szabadon maradt helyeket augusztus 20-24. között vizsgálja felül. A megmaradt helyekre augusztus 27-31. között, a harmadik beiratkozási időszakban jelentkezhetnek az érdeklődők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: